CJCPCT DOLJ

 

 

 D I S P O Z I Ţ I E

privind stabilirea unor măsuri de prevenire și combatere a infectării cu COVID19 (Coronavirus) Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, în contextul riscului de răspândire a infecţiei cu COVID19 (Coronavirus), având în vedere referatul Secretarului General al Județului, înregistrat la nr. 11475/2020, prin care se propune stabilirea unor măsuri de prevenire și combatere a infectării cu COVID19 (Coronavirus)

Descărcați textul dispoziției președintelui C.J. Dolj

 

 

Plan de măsuri pentru prevenirea și gestionarea situațiilor determinate de infecții cu COVID-19 la

nivelul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj (C.J.C.P.C.T. Dolj)

Descărcați documentul PDF

 

În direct Festivalul - Concurs Național al Interpreților Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase”

Ziua  3 - 15 Noiembrie 2019- Gala

 

Festivalul Din Batrani din oameni buni 2019, Craiova - 8 Decembrie 2019 - Teatrul Colibri Craiova

 

 

 Vineri, 11 octombrie 2013, ora 12.00, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj, va invita sa participati la conferinta de presa ocazionata de desfasurarea la Craiova, in perioada 14 - 19 octombrie, a celei de a XXII-a  editii a Festivalului Concurs National al Interpretilor Cantecului Popular Romanesc "Maria Tanase" 2013.

Conferinta de presa se va desfasura la sediul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj din strada Alexandru Macedonski, nr.28.

In cazul relatiilor deja stabilite de parteneriat media, coproductie sau alt sistem destinat mediatizarii, cu ocazia conferintei, reprezentantii mass-media vor primi ecusoanele de presa si materialele promotionale.